در آئین اختتامیه سومین جشنواره ملی "زن و علم" (جایزه مریم میرزاخانی) که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید، سرکار خانم دکتر فرزانه فرخ فر، عضو محترم هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه نیشابور، موفق به کسب جایزه این جشنواره شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه نیشابور، در این مراسم که با حضور جناب آقای دکتر جهانگیری، معاون اول رییس جمهور، آقای دکتر غلامی، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، و سرکار خانم دکتر ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از ۱۶ چهره علمی، ۵ بانوی فعال اجتماعی و نیز ۳ تن از برجستگان و سرآمدان علمی زن کشور تجلیل گردید. در این جشنواره برترین‌های جایزه زن و علم در حوزه‌های مختلف شامل علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم پزشکی، هنر و معماری، فعالان اجتماعی و سرآمدان شناخته شدند. در حالیکه اکثر جوایز به محققین دانشگاه های تهران، شهیدبهشتی، و تربیت مدرس رسید، در گروه هنر و معماری سرکار خانم دکتر فرزانه فرخ فر از دانشگاه نیشابور به همراه سرکار خانم دکتر آمنه مافی تبار از دانشگاه هنر تهران موفق به کسب  این جایزه شدند.

روابط عمومی دانشگاه نیشابور ضمن عرض تبریک و تجلیل بمناسبت کسب این موفقیت ارزشمند حضور سرکار خانم دکتر فرخ فر، برای  ایشان تعالی روز افزون در عرصه علم و پژوهش را آرزومند است.