جلسه ستاد امر به معروف و نهی منکر سه شنبه 24 دی ماه ۱۳۹۸ در دانشگاه نیشابور برگزار شد. این جلسه با حضور ریاست محترم دانشگاه نیشابور جناب آقای دکتر صادقی سمرجانی، فرمانده محترم ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جناب سرهنگ حسینی، جناب آقای دکتر حلاجی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان، اعضای شورای این ستاد و جمعی از مسئولان دانشگاه برگزار گردید. در ابتدای این جلسه، دکتر صادقی ضمن عرض تسلیت بمناسبت ایام عزاداری حضرت فاطمه زهرا( س) و شهادت سردار والامقام سپهبد حاج قاسم سلیمانی، به بیان اهمیت و ضرورت انجام این فریضه در جامعه، تمدن سازی و گسترش فرهنگ شیعی،کاستن آسیب های موجود در جامعه برای جوانان وکشاندن دانشجویان و دانشگاهیان به سمت معنویات و ارزشهای نظام مقدس اسلامی ایران پرداختند. در ادامه حجه الاسلام مهدی قربانی، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جناب آقای دکتر ساداتیان معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گزارش مختصری از عملکرد این حوزه در راستای صیانت از عفاف و حجاب و گسترش فعالیتهای معنوی، معرفتی و انقلابی دانشگاه در فضای مجازی ارائه نموده و به برنامه های آتی دانشگاه از قبیل برگزاری یادواره شهدا همزمان با چهلمین سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی ، پاتوق قرآنی و برگزاری کلاسهای هم اندیشی و دانش افزایی اساتید اشاره نمودند. این جلسه با ارائه نظرات و پیشنهادات دیگر اعضا و سخنان جناب سرهنگ حسینی و در نهایت جمع بندی مطالب، پایان یافت.