هُوَ الَّذی بَعَثَ فِی الأُمِّیّینَ رَسولًا مِنهُم یَتلو عَلَیهِم آیاتِهِ وَیُزَكّیهِم وَیُعَلِّمُهُمُ الكِتابَ وَالحِكمَةَ وَإِن كانوا مِن قَبلُ لَفی ضَلالٍ مُبینٍ (سوره مبارکه جمعة آیه دو )

روز معلم یادآور شکوه و عظمت فرهیختگانی است که در پرتو شمع وجود خود، زیباترین جلوه های عشق و ایثار را به نمایش گذاشته و با تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم، آنان را برای تحقق چشم اندازهای آینده می پرورانند. اساتید محترم دانشگاه با بکارگیری همت بلند خویش، به عنوان یکی از ارکان مهم پیشرفت دانش و پژوهش در کشور، در شکل گیری شخصیت علمی و فرهنگی دانشجویان نقش بسزایی دارند.

تقارن سال روز شهادت استاد فقید “شهید مرتضی مطهری” با روز معلم، فرصتی شایسته است تا با تکریم و تجلیل از مقام والای معلمان و اساتید گرامی، به عنوان مجاهدان خط مقدم عرصه دانش کشور، در مقابل تلاش های بی بدیل این عزیزان سر تعظیم فرود آوریم.

اینجانب ضمن بزرگداشت روز معلم و استاد، این روز را محضر همه اساتید فرهیخته دانشگاه تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون شما بزرگواران را از ایزد منان مسئلت دارم.

محمد حسین رحمانی دوست

سرپرست دانشگاه