به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از حوزه محترم فرهنگی دانشگاه، وبینار مجازی «اهمیت انتخابات 1400 و اهمیت حضور حداکثری» روز گذشته مورخ 1400/03/08 از طریق صفحه پخش مستقیم مراسمات دانشگاه به آدرس live.neyshabur.ac.ir برگزار شد. در ابتدای این مراسم که با مشارکت حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه های نیشابور و آزاد اسلامی واحد نیشابور و کانون بسیج اساتید شهرستان نیشابور و به مدت دو ساعت به طول انجامید؛ جناب حجت الاسلام قربانی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه نیشایور در رابطه با اهمیت حضور و مشارکت حداکثری جامعه به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان در سخنان خود در خصوص چرایی حضور مردم در انتخابات، با استناد به فرمایشات گهربار رهبر معظم انقلاب، به عواملی از قبیل عمل به تکلیف شرعی، حفظ جمهوریت نظام اسلامی، حفظ استقلال و آزادی، افزایش کارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران و اقتدار و امنیت افزایی اشاره فرمودند. در ادامه جناب آقای دکتر حلاجی مسئول محترم کانون بسیج اساتید شهرستان سخنانی با محوریت عقلانیت و اسلامیت در انتخابات 1400 مطرح نمودند. ایشان با اشاره به نگاه جامع حضرت امام خامنه ای مدظله العالی در بیانیه گام دوم انقلاب، به واکاوی تاریخ ایران اسلامی، حوادث چهل ساله انقلاب و انتخابات گذشته، از جامعه بزرگ دانشگاهی شهرستان اعم از اساتید، دانشجویان، کارکنان و خانواده ایشان دعوت نمودند که با توجه به ضرورت تحول آفرینی و انتخاب عقلانی، اسلامی، در حرکت به سوی تعالی، اقتدار و منافع ایران اسلامی سهیم گردند.  برنامه با طرح پرسش ها و شبهات مخاطبین و پاسخگویی به آنان پایان یافت.