186872

فراخوان عمومی دانشگاه نیشابوردر خصوص پذیرش دانشجویان برتر در مقطع کارشناسی ارشد (بدون آزمون) سال تحصیلی 1402-1401

دانشگاه نیشابوردر راستای اجرای آیین نامه شماره 77948/21 مـورخ 5/05/1393 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ابلاغیه شماره 96474/21 مورخ 24/05/1394 و 299574/2 مورخ 16/12/1396 و 227541/2 مورخ 15/9/1397 ویژه دانشجویان استعداد درخشان برای ورود به دوره های تحصیلی بالاتر ؛ اقدام به پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد (در رشته های اعلام شده) بدون شرکت در آزمون تحصیلات تکمیلی، برای نیم سال اول سال تحصیلی1401-1402 نموده است.

شرایط متقاضیان :

کلیه دانشجویان و دانش­آموختگان دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی کشور در صورتی که حائز شرایط ذیل باشند، می­توانند با اخذ پذیرش از این دانشگاه و بدون شرکت در آزمون سراسری دوره تحصیلات تکمیلی، ‌در رشته­های موجود در این دانشگاه ادامه تحصیل نمایند. متقاضیان می­بایست درخواست و مدارک خود را از 27/1/1401 لغایت 31/3/1401 به نشانی نیشابور انتهای بلوار جانبازان-انتهای بلوار ادیب-دانشگاه نیشابور کد پستی 9319774446  ارسال نمایند.

نکته مهم: با توجه به شرایط موجود به دلیل شیوع بیماری ناشی از ویروس کرونا متقاضیان از مراجعه حضوری خودداری نموده و مدارک را به صورت پستی ارسال نمایند. ضمنا برای دانشجویان سایر دانشگاه­ها نیازی به مراجعه به دانشگاه محل تحصیل خود برای تایید گواهی رتبه نمی­باشد و دانشگاه نیشابور این مورد را استعلام خواهد نمود. دانشجویان دانشگاه نیشابور نیز بدون مراجعه به دانشگاه صرفا فرم  های تقاضانامه را تکمیل و ارسال نمایند.

• احراز حداقل یکی از شرایط مندرج در بندهای ۱ یا ۲ یا ۳ یا ۴ الزامی است
  • دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته کهتا پایان نیمسال ششم تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم ( 4/3 ) واحدهای درسی به لحاظ میانگین کل جزء پانزده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.
  • دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته که پس از گذراندنشش نیمسال تحصیلی فارغ التحصیل شده و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با میانگین کل  ۸ نیمسال دانشجویان هم رشته و غیرهم ورودی خود، جزء ۱۵ درصد برتر دانشجویان باشند.
  • برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی دانشجویی کشور با ارایه معرفی نامه از دبیرخانه المپیاد
  • چنانچه ۱۵ درصد برتر دانشجویان به دلیل انصراف و یا عدم تقاضا از تسهیلات مربوط استفاده نکردند و ظرفیت پذیرش در رشته ای تکمیل نشد دانشگاه می تواند از متقاضیان۱۰ درصد بعدی (جزء ۲۵ درصد برتر(که صرفاً  در مقطع کارشناسی در همین دانشگاه تحصیل کرده باشند پذیرش نماید.
  • تبصره۱: پذیرش در رشته تحصیلیمرتبط به تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.
  • تبصره ۲ :دانشجویان دوره کارشناسی که حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی (و نهایتاً 31/6/1401) دانش‌آموخته شوند می توانند در این فراخوان تقاضا دهند.
  • تبصره ۳ : استفاده از تسهیلات بدون آزمون مختص دانشجویان ایرانی است.

مراحل و مدارک ثبت نام :

• تکمیل فرم گواهی معدل، تعداد واحد گذرانده شده و رتبه (نیازی به تایید دانشگاه نمی باشد و دانشگاه نیشابور استعلام خواهد گرفت)
  • تکمیل فرم شماره 1
  • تکمیل فرم شماره 2 درخواست بررسی مدارک (نیازی به تایید دانشگاه نمی باشد و دانشگاه نیشابور استعلام خواهد گرفت)
  • صفحه نخست شناسنامه
  • کارت ملی
  • عکس(۴×۳) پرسنلی 2 عدد
  • ریز نمرات تا پایان نیمسال ششم
  • سایر مدارک (رزومه علمی و یا مستندات فعالیت های پژوهشی)

اعلام نتایج :

• اسامی اولیه پذیرفته شدگان مرداد ماه 1401 از طریق وب سایت دانشگاه نیشابور اعلام خواهد شد.

فرم شماره 1

فرم شماره 2