اطلاعیه شماره 2

با سلام

ضمن عرض تبریک آغاز سال جدید و حلول مبارک پر فیض و برکت ماه رمضان خدمت تمامی اساتید، کارکنان و دانشجویان محترم دانشگاه نیشابور به استحضار می­رساند بنابر مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه، نحوه از سرگیری آموزش حضوری کلاس­های درسی دانشگاه نیشابور در ادامه نیمسال دوم سال تحصیلی 01-1400، به شرح زیر می­باشد:

1- کلیه فعالیت‌های پژوهشی آن دسته از دانشجویان تحصیلات تکمیلی که انجام پایان‌نامه آنها مستلزم حضور در دانشگاه و استفاده از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها می‌باشد و همچنین جلسات دفاع از پایان‌نامه­های کارشناسی ارشد، با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و مطابق دستورالعمل‌های ابلاغی قبلی از تاریخ 14/01/1401 به‌صورت حضوری ادامه خواهد یافت.

2- کلیه کلاس­های ورودی­های 1400 و قبل مقطع کارشناسی­ارشد در تمامی دانشکده­ها، از تاریخ 27/01/1401 با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری برگزار خواهد شد. همچنین کلیه آزمون­های پایان نیمسال در مقطع کارشناسی ارشد بصورت حضوری برگزار خواهد شد. جزئیات برنامه امتحانات حضوری پایان ترم، در اطلاعیه­های بعدی خدمت دانشجویان محترم اعلام خواهد شد.

3- نحوه حضوری شدن کلاس­های مقطع کارشناسی متعاقبا طی یک اطلاعیه تکمیلی حداکثر تا تاریخ 31/01/1401 از طریق سایت دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

4- دانشجویان غیربومی واجد شرایط تقاضای خوابگاه در مقطع تحصیلات تکمیلی می­توانند از تاریخ 20/01/1401 لغایت 23/01/1401 نسبت به ثبت­نام در سامانه درخواست خوابگاه معاونت دانشجویی دانشگاه اقدام نمایند. اسامی دانشجویان واجد شرایط سکونت در خوابگاه اعلام خواهد شد (نحوه ثبت­نام در خوابگاه متعاقبا اعلام خواهد شد).

5- داشتن گواهی معتبر تزریق سه دوز واکسن کووید 19 برای استفاده از خدمات رفاهی و اسکان و دو دوز واکسن کووید 19 برای استفاده از خدمات آموزشی برای تمامی دانشجویان الزامی است. لذا دانشجویان عزیز ملزم هستند قبل از مراجعه به دانشگاه گواهی تزریق واکسن را در سامانه مروارید در قسمت ورود اطلاعات پایه ثبت و الصاق نمایند. جهت دانلود فایل راهنمای نحوه ورود و تایید اطلاعات پایه و الصاق کارت واکسن کلیک نمایید.

6- بدیهی است این تصمیم ناظر به مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا بوده و چنانچه مطابق مصوبات ستادهای ملی و استانی کرونا و ستاد از سرگیری آموزش حضوری وزارت متبوع، تغییراتی در برنامه آموزش حضوری صورت پذیرد، متعاقبا تصمیمات جدید اخذ و اطلاع­رسانی خواهد شد.

*دانشجویان محترم توجه داشته باشند که شرط حضور در دانشگاه، کامل بودن برنامه واکسیناسیون (دریافت حداقل دو مرحله واکسن و ارائه گواهی یا کارت واکسیناسیون) می­باشد.

با آرزوی توفیق الهی

معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه