دانشگاه نیشابور - قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سراسری 1396

كليه پذيرفته‌شدگان لازم است قبل از مراجعه حضوري به دانشگاه و يا موسسه محل قبولي خود براي اطلاع از برنامه زماني، مكان، مدارك مورد نياز و نحوه مراجعه خود جهت ثبت‌نام، به پايگاه اطلاع‌رساني موسسه محل قبولي ذيربط مراجعه نمايند. در صورتي كه زمان خاصي از سوي دانشگاهها و موسسات براي ثبت‌نام اعلام نشده باشد داوطلبان مي‌بايست در يكي از روزهاي یکشنبه 8/11/96 و دوشنبه 9/11/96براي ثبت‌نام به دانشگاه نیشابور مراجعه نمايند.

الف- مداركي كه پذيرفته‌شدگان لازم است به هنگام ثبت‌نام ارائه نمايند:

1-كليه پذيرفته‌شدگان بايد داراي يكي از مدارك پايان دوره كارداني (فوق ديپلم) و يا گواهينامه دوره پيش‌دانشگاهي يا ديپلم چهارساله نظام قديم آموزش متوسطه (داراي بخش و شهر محل اخذ مدرك) بوده باشند و يا حداكثر تا تاريخ 31/06/96 نسبت به اخذ آن اقدام نموده باشند.

2- اصل مدرك و يا گواهي تحصيلي پايان دوره متوسطه و دو سال ما قبل آن براي كليه پذيرفته‌شدگان اعم از نظام جديد و يا نظام قديم آموزش متوسطه با مهر و امضاء مدير دبيرستان يا هنرستان به انضمام تصوير آن كه بخش و شهر محل اخذ مدرك تحصيلي در آن مشخص باشد.

3- اصل و يا گواهي مدرك پايان دوره كارداني پيوسته آموزشكدههاي فني و حرفهاي براي پذيرفتهشدگان داراي مدرك مذكور با قيد تاريخ اخذ مدرك كارداني (حداكثر تا تاريخ 96/06/31) به انضمام تصوير آن، همچنين اصل و يا گواهي ديپلم متوسطه، سال ما قبل ديپلم و دو سال ماقبل ديپلم با مهر و امضاء مدير دبيرستان و يا هنرستان كه بخش و شهر محل اخذ ديپلم و سال ما قبل ديپلم و دو سال ماقبل ديپلم در آن مشخص شده باشد، به انضمام يك برگ تصوير آن.

4-اصل شناسنامه و كارت ملي و دو سري كپي از آنان.

5- شش قطعه عكس 4×3 تمام رخ تهيه شده در سال جاري (پذيرفته شدگان مرد كه براي آنان معافيت تحصيلي درخواست مي‌گردد لازم است دوازده قطعه عكس همراه داشته باشند).

6- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه آنها را با توجه شرايط مربوط به مقررات وظيفه عمومي مندرج در دفترچه راهنماي شماره يك آزمون سراسري سال 1396 مشخص كند (براي برادران).

7- اصل حكم مرخصي سالانه يا موافقت كتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي كارمندان.

8-با توجه به بخشنامه 221446/460 مورخ 91/10/18 رياست‌ محترم‌ مركز سنجش آموزش ‌و پرورش كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست به همراه تصويرگواهي پيش‌دانشگاهي خود به دفاتر پيشخوان دولت مراجعه و درخواست تاييديه‌ي تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را نمايند و رسيد مربوط را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند. كليه پذيرفته‌شدگان حتماً عنوان رشته قبولي و عنوان و آدرس دانشگاه محل قبولي خود را در زمان تكميل فرم در دفاتر پيشخوان اعلام نمايند.

بتذكرات مهم در رابطه اعلام اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي:

1- داوطلباني كه اسامي آنان به عنوان پذيرفته‌شدگان نهايي هر يك از رشتههاي تحصيلي در مرحله تكميل ظرفيت آزمون‌ سراسري‌ سال 1396 اعلام گرديده است، چنانچه جزء پذيرفته‌شدگان مرحله شهريور ماه رشته متمركز آزمون سراسري سال 1396 نيز باشند، برابر ضوابط اعلام شده قبولي آنان در مرحله شهريورماه رشته متمركز لغو شده و منحصراً مي‌بايست در رشته پذيرفته‌شده مرحله تكميل ظرفيت (قبولي جديد) ثبت‌نام و ادامه تحصيل دهند و با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد.

2-براي پذيرفته‌شدگان مرحله تكميل ظرفيت در دورههاي روزانه يك نوبت از حداكثر دو نوبت قبولي منظور خواهد شد.

3-داوطلباني كه اسامي آنان به عنوان پذيرفته‌شده نهايي دورههاي روزانه درج گرديده، خواه در مؤسسه آموزش عالي ذيربط ثبت‌نام نمايند و يا ننمايند، در صورت شركت در آزمون سراسري سال 1397، منحصراً مجاز به پذيرش در رشته‌هاي غير روزانه خواهند بود.

4- به اطلاع آن دسته از داوطلباني كه در زمان اعلام نتايج نهايي علاوه بركدرشته محل قبولي براي آنان يكي از كدهاي 11 (دانشگاه فرهنگيان) و يا 21 (رشته‌هاي تحصيلي دانشگاه شهيد مطهري) اعلام گرديده است، مي‌بايست به منظور اطلاع از برنامه‌زماني انجام مراحل مصاحبه و گزينش به سايت موسسه معرفي‌شده مراجعه نمايند.