دکتر مهدی مهرانی راد

سمت: مدیر دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین­ الملل

پست الکترونیکی: این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

وب سایت شخصی دکتر مهرانی راد

کارکنان حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل

نام: مسعود اصغرنژادبلوچی

سمت: کارشناس روابط عمومی و اموربین الملل

نام: ثمانه مسگری

سمت: کارشناس روابط عمومی و امور بین الملل

پست الکترونیکی:  این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

نام: حسن بهشتی

سمت: کارشناس دفتر ریاست

پست الکترونیکی:این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

روابط عمومی

روابط عمومی نهادی است که به جوامع نوین تعلق دارد و در روند پیدایش و رشد سازمان‌های نوین برای تسهیل ارتباط میان سازمانها با محیط درونی و بیرونی، مخاطبان، گروه‌های تأثیرگذار و تأثیرپذیر از سازمان‌، افکار عمومی، رسانه‌ها و سازمانهای دیگر ایجاد شده است. در دنياي امروز ارتباطات و اطلاعات يك اصل مهم و انكار ناپذير تلقي مي شود.
در راستاي بر قراري اين ارتباط هر چه تلاش بيشتري صورت پذيرد امكان موفقيت بيشتر خواهد بود. به همين منظور درتمامي مراكز مهم اعم از دولتي و خصوصي داشتن يك روابط عمومي قوي لازم و ضروري است و مي تواند بعنوان قلب اين دستگاه محسوب گردد و هر چه اين روابط عمومي قوي تر باشد ، بالندگي و پيشرفت آن دستگاه بيشتر خواهد شد.

در واقع روابط‌ عمومی بخش مهمی از یک سازمان است که وظایفی همچون اطلاع‌رسانی، اطلاع‌یابی، پاسخگویی، شناخت «افکار عمومی»، شناخت و تجزیه و تحلیل «نقاط قوت و ضعفها و فرصتها و محدودیتها» را بر عهده داشته و در پی آن است تا با پیشگیری از محدودیتها، بهترین استفاده را از فرصتها برای تحقق اهداف سازمان ببرد.

با توجه به اهداف و ساختار روابط عمومی دانشگاه نیشابور، وظایف آن به شرح زیر می باشد:

روابط بین الملل

اهمیت برقراری تعامل به‌ويژه در زمینه های علمی و تحقیقاتی بر کسی پوشیده نیست. ایجاد پل ارتباطی با اندیشمندان و متخصصان در فراسوی مرزها رسالتی بس خطیر و ارزشمند است که ضرورت وجود واحد روابط بین الملل را در مراکز دانشگاهی، علمی و تحقیقاتی امری بدیهی می سازد. در این راستا، توسعه روابط علمی و بین المللی از جمله اهداف کلی دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه نیشابور به شمار می آید.

اهداف کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت روابط بین الملل دانشگاه نیشابور

همکاری دانشگاه با دانشگاه های و مؤسسات آموزش عالی در گسترۀ بین الملل با اهداف زیر

ارتباط با مجامع و اتحادیه های بین المللی

تبلیغات در گستره بین الملل در قالب کاتولوگ و به روز نمودن سایت انگلیسی دانشگاه با اهداف زیر:

معرفی دانشگاه جهت جلب همکاری و ارتباط دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی خارجی
تبیین توانمندی های علمی ـ پژوهشی دانشگاه
جذب دانشجویان خارجی جهت ادامه تحصیل
توسعه و جذب علاقه مندان به فراگیری زبان فارسی
جذب بورسیه
زمینه سازی برای پژوهش های مشترک
فراهم نمودن زمینه های لازم جهت فرصت مطالعاتی
برگزاری سخنرانی، کارگاه آموزشی و بازدیدهای علمی