تفاهم‌نامه همکاری دو جانبه بین دو دانشگاه نیشابور و کوت عراق منعقد شد . به گزارش روابط عمومی، دانشگاه نیشابور و دانشگاه کوت عراق در راستای گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی، تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند. این تفاهم نامه با هدف توسعه همکاری در موضوعاتی، چون مبادله دانشجو، فرصت مطالعاتی، مبادله دانشجویان تحصیلات تکمیلی و تبادلات علمی-فرهنگی منعقد شد. همکاری دو جانبه و تبادل اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و کارشناسان در حوزه دانشگاهی، انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک ، برنامه‌ریزی و اجرای دوره‌ های آموزشی، سمینار، کنفرانس علمی مشترک یا شیوه‌های دیگر تبادل دانش و.... را می‌توان از دیگر محورهای این تفاهم نامه مشترک برشمرد. گفتنی است مقدمات عقد این تفاهم نامه درحاشیه چهارمین مجمع روسای دانشگاههای ایران و جهان عرب فراهم گردید. در پی سخنرانی دکتر حسن صادقی سمرجانی ، ریاست محترم دانشگاه نیشابور، در چهارمین مجمع دانشگاههای ایران و جهان عرب در دانشگاه فردوسی مشهد و به دعوت ایشان، تفاهم نامه مذکور بین دکتر طالب الموسوی رییس دانشگاه کوت و دکتر صادقی سمرجانی منعقد گردید.