به منظور افزایش همکاری‌های مؤثر و هم‌افزائی قابلیت‌ها و توانمندی‌های سازمان‌های علمی و اجرائی و نیز ايجاد، گسترش، همفكري و همكاري‌هاي آموزشی، پژوهشی و صنعتی، تفاهم­نامه ای بين دانشگاه نیشابور و شرکت نخریسی و نساجی خسروی منعقد گردید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این تفاهم نامه که بین دکتر صادقی سمرجانی و مهندس علی فدیشه ای مدیر عامل شرکت مذکور و به همت مدیر محترم دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت سرکار خانم دکتر مختاری دانشگاه منعقد گردید، دو طرف متعهد گردیدند تمام تلاش خويش را در جهت گسترش توان منطقه‌ای و بومی در حل مشكلات و معضلات صنعت نساجی و نيل به خوداتكايي مبذول داشته و از هيچ كوششي در اين جهت دریغ ننمایند. واحد روابط عمومی دانشگاه نیشابور این گام ارزشمند را به طرفین قرارداد تبریک گفته و موفقیتهای علمی - صنعتی حاصل از این همکاری را از خداوند متعال خواستار است.