نتایج داوری نهمین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی تهران اعلام شد. به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، ازمیان آثار رسیده به دبیرخانه این سمپوزیوم، آثار هدایت صحرایی، حسین ملایی فومنی، محمدمهدی آشوری، رضا قره باغی و مهدی سیفی در بخش حرفه‌ای هنرمندان ایرانی انتخاب و در این بخش احسان گرمسیری و حسین کهفی به عنوان رزرو معرفی شده اند. به گزارش دبیرخانه این سمپوزیوم، 10 هنرمند از کشورهای آرژانتین، بلاروس، اسلوونی، بلغارستان، چین، هند، فرانسه، کاستاریکا،پرو و تایوان به عنوان هنرمندان بخش بین الملل انتخاب و معرفی شده‌اند. همچنین در این بخش 4 هنرمند از کشورهای روسیه، بولیوی، گرجستان و نیوزلند به عنوان رزرو انتخاب و معرفی شده اند. این موفقیت ارزنده را خدمت این استاد بزرگوار و جامعه فرهیخته دانشگاه نیشابور تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون ایشان را از خداوند متعال خواستاریم. لازم به ذکر است سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی تهران ۲۴ روزه است که در آبان ماه هرسال و در منطقه گردشگری عباس آباد جنب بوستان نوروز برگزار می شود. تاکنون هشت دوره از سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران برگزار شده است.