یکشنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۶

باید مسئله فرهنگ را با کلیت اش، مسئله اول این کشور به حساب آورد (مقام معظم رهبری)

اولین جشنواره ایده های برتر فرهنگی - اجتماعی ویژه دانشجویان دانشگاه نیشابور

هدف اصلی: استفاده بهینه از ظرفیتهای دانشگاهی در برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی در راستای کشف و هدایت ایده های نو و کاربردی

سایر اهداف: تشویق به ایده پردازی؛ شناسایی، حمایت و توانمندسازی ایده های اجرایی در راستای اعتلای فرهنگ؛ شکوفایی استعدادها و ظرفیتها؛ تشکیل بانک ایده های فرهنگی اجتماعی؛ شناسایی نخبگان فرهنگی دانشگاه و تزریق روحیه امید و نشاط در دانشگاه.

محورها و موضوعات جهت ارائه طرح ها و ایده ها:

ترویج اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی

کارآفرینی فرهنگی (اشتغال، مهارت آموزی، کارورزی، کارآموزی، فن آموزی، اقتصاد مقاومتی)

پرورش فضیلت ها و منزلت های انسانی و اجتماعی (ایجاد و تقویت روحیه مشارکت و کار تیمی، باورهای دینی، نشاط معنوی، نشاط و تحرک اجتماعی)

الگوی صحیح مصرف و دانشگاه سبز (افرهنگ سازی، احترام به محیط زیست، صرفه جویی و اصلاح الگوی مصرف، بازیافت زباله، استفاده از انرژی های پاک، استفاده بهینه از منابع آب، زیبایی محیطی و نمادهای فرهنگی، تجهیزات و مبلمان محیطی، سرای دانشجویی سالم)

المپیاد چکاد (رقابت درون دانشگاهی در حوزه های فرهنگی اجتماعی، ورزشی، هنری و رسانه، ادبی، دینی و قرآنی، مهارتی و فناورانه)

شرایط اختصاصی ایده های برتر فرهنگی:

آثار بر اساس طرح نامه پیوست، تهیه و از طریق ایمیل زیر ارسال شده و یا به امور فرهنگی دانشگاه تحویل شود.

ایده کاملا نوآورانه، بدون مشابهت و ارائه ای خلاقانه از فکری نو باشد.

ایده باید قابلیت عملیاتی شدن را داشته باشد.

محتوای ایده افراد مورد رؤیت افراد دیگری به جز داوران جشنواره قرار نمی گیرد.

دانشگاه نیشابور حق دارد از ایده های برگزیده استفاده و آنها را اجرا کند.

جوایز برندگان جشنواره:

به سه طرح و ایده برگزیده، هدیه تعلق می گیرد.

نفر اول: یک دستگاه تبلت

به نفرات دوم و سوم نیز جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

مهلت ارسال ایده ها تا 10/9/1396

زمان اعلام اسامی برندگان و اهدای جوایز: همزمان با برگزاری جشن روز دانشجو