همکاری با دانشگاههای خارج از کشور

یادداشت تفاهم همکاریهای آموزشی، پژوهشی و فناوری با دانشگاه های خارجی

نسخه پیش نویس یادداشت تفاهم همکاریهای آموزشی، پژوهشی و فناوری با دانشگاه های خارجی، از اینجا قابل دریافت است.

متخصصین خارجی

دعوت از کارشناسان خارجی

به منظور دعوت از متخصصان خارجي، انجام موارد زیر مورد نیاز می باشند:

• فرم ۱ و فرم ۲ تكميل گردند. تمامی موارد در این دو فرم الزامی می باشند.
  • فرم مشخصات ميهمانان خارجي تکمیل گردد.
  • فرم همايش برای کلیه میهمانان تکمیل و امضاء گردد. برای این منظور فرم تکمیل شده پرینت گرفته شده، امضا شده و اسکن گردد.
  • اسكن صفحه مشخصات گذرنامه ميهمانان با یکی از فرمتهایJPGیا PDFتهیه شود.

نکته:

لطفا موارد فوق تکمیل و به واحد امور بین الملل دانشگاه نیشابور، توسط سامانه ERP ارسال گردند.

همچنین فرم آنلاین وزارت امور خارجه، در اینجا، توسط متخصص مدعو تکمیل شود.

نکته بسیار مهم: مدارک درخواستی حداقل سه ماه قبل از انجام سفر بايد به دفتر همکاری ها ارسال گردند.

اعضای محترم هیات علمی

صدور معرفی نامه اعضای هیات علمی به سفارت ها، دانشگاهها و موسسات پژوهشی خارج از کشور

برای صدور معرفی نامه آیتمهای زیر مورد نیاز است:

• تصویر گذرنامه
  • تصویر آخرین حکم کارگزینی
  • نامه درخواست از طریق کارتابل به مدیر دفتر روابط بین الملل به همراه پیوستهای زیر:
    • نامه تایید گروه،
    • نامه تایید دانشکده،
    • نامه تایید شورای پژوهشی

شرکت در همایشهای خارج از کشور

آیین نامه شرکت در همایشهای خارج از کشور از اینجا قابل دریافت است.

درخواست نامه انگلیسی در سربرگ دانشگاه

• با امضای عضو هیات علمی

اعضای هیات علمی دانشگاه نیشابور در صورت نیاز می توانند متن نامه خود را از طریق کارتابل به مدیر دفتر روابط بین المللارسال نمایند.

• با مهر انگلیسی دانشگاه

اعضای هیات علمی دانشگاه نیشابور در صورت نیاز می توانند درخواست خود برای نامه به زبان انگلیسی به دانشگاه، مؤسسه و یا سازمانی در خارج از کشور را از طریق کارتابل به مدیر دفتر روابط بین المللارسال نمایند. پس از بررسیهای لازم، نامه مورد نظر توسط واحد روابط بین الملل دانشگاه نیشابور تهیه شده و به مهر دانشگاه ممهور خواهد شد.

دانشجویان گرامی

راهنمای دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور

پیشنهاد می شود دانشجویان علاقمند در طول تحصیل خود، فعالیتهای پژوهشی مناسبی انجام داده و رزومه مناسبی برای خود بسازند. با آنکه در شرایط مختلف ممکن است متفاوت باشد، اما معمولا در رزومه، سابقه مناسب پژوهشی با خروجی مقالات در مجلات معتبر علمی پژوهشی در هر رشته از اهمیت ویژه ای برخوردار است. معدل مناسب و ... نیز از سایر موارد مهم می باشند.

• در هنگام اقدام جهت اخذ پذیرش، معمولا ارائه نمره رسمی آزمونهای استاندارد زبان (معمولا انگلیسی) الزامی است. میزان نمره مورد نیاز و نوع آزمون در پایگاههای اینترنتی دانشگاهها مشخص شده است اما معمولا نمرات آزمونهای TOEFLو یا IELTSقابل قبول است. جهت اطلاع از نحوه برگزاری این آزمونها در کشور به بخش آزمونهای بین المللدر پایگاه اینترنتی سازمان سنجش مراجعه فرمایید.
  • برخی از دانشگاهها علاوه بر نمره آزمون استاندارد زبان از داوطلبان نمره آزمون استاندارد GREرا نیز (در برخی از رشته ها) درخواست می کنند. جهت اطلاع از نحوه برگزاری این آزمونها در کشور به بخش آزمونهای بین المللدر پایگاه اینترنتی سازمان سنجش مراجعه فرمایید.
  • مدارک خود را ترجمه و تایید نمایید. برای این منظور می تواند از راهنمای تایید مدارک دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور استفاده شود.
  • پیشنهاد می شود پس از آنکه رزومه مناسبی ایجاد شد با اساتید مورد نظر در دانشگاه مورد نظر ارتباط (ایمیل) برقرار شود و نظر آنها بررسی شود.
  • پس از تایید اولیه استاد مورد نظر، به صورت رسمی از طریق پایگاه اینترنتی دانشگاه اقدام جهت دریافت پذیرش صورت پذیرد.
  • در انتخاب دانشگاه نهایت دقت صورت پذیرد. برخی از دانشگاههای خارج از کشور از نظر کیفیت آموزشی در سطح مناسبی نبوده و مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز نمی باشند. به این دلیل، حتما در انتخاب دانشگاه، لیست دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوریبررسی گردد.

بورسیه تحصیلی:

• بورس داخلی

جهت دریافت اطلاعات بورسیه داخلی به بخش مربوطهدر پایگاه اینترنتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مراجعه شود.

• دریافت بورس خارجی (Scholarship)

پیشنهاد می شود در هنگام اقدام جهت دریافت پذیرش از دانشگاه مورد نظر، شرایط موجود جهت دریافت کمک هزینه تحصیلی از آن دانشگاه بررسی شود. معمولا سه نوع کمک هزینه وجود دارد:

• پشتیبانی مالی از طریق دانشگاه،
  • پشتیبانی مالی از طریق استاد مورد نظر،
  • پشتیبانی مالی از طریق موسسات خارج از دانشگاه،

معمولا موارد اول و دوم برای دانشجویان بین المللی بیشتر قابل دسترس می باشند.

زمانهای مهم:

• زمان آغاز کار: از ترم اول و نهایتا سال دوم دوره کارشناسی، به جهت ساخت رزومه قوی، با انجام فعالیتهای آموزشی و پژوهشی مناسب.
  • زمان شرکت در آزمونهای استاندارد: پیشنهاد می شود متقاضی حدود ۶ ماه قبل از اقدام جهت اخذ پذیرش در این آزمونها شرکت کند.
  • زمان تماس با استاد مورد نظر: پس از داشتن رزومه مناسب و قبل از تاریخ اقدام رسمی جهت اخذ پذیرش.
  • زمان اقدام جهت اخذ پذیرش: حدود ۱۸ ماه قبل از زمان مد نظر جهت شروع تحصیل، زمان اقدام از پایگاه اینترنتی دانشگاه مورد نظر بررسی شود.

مجددا تاکید می شود در انتخاب دانشگاه مورد نظر نهایت دقت به عمل آید و به لیست دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوریمراجعه شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر، با دفتر روابط بین الملل دانشگاه نیشابور و سازمان امور دانشجویان در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تماس حاصل فرمایید.

راهنمای تایید مدارک دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور

StudCertify