دانشگاه نیشابور در نظر دارد فروشگاه مجازی خود را راه اندازی کند.

به استحضار دانشجویان عزیز و اعضای محترم هیات علمی دانشگاه نیشابور میرساند این دانشگاه با هدف ایجاد حس نشاط و پویایی و همچنین استفاده بهینه هم میهنان گرامی از پتانسیل های اعضای دانشگاه در نظر دارد با راه اندازی فروشگاه آنلاین فروش محصولات هنری، تولیدات نرم افزاری و دستگاه ها و تجهیزات ساخته شده توسط دانشجویان و اساتید ارجمند، در دو بخش متفاوت، فضایی امن، مطمئن و سریع برای خرید و فروش این محصولات برای شهروندان و هموطنان ایجاد نماید. از این رو خواهشمندیم علاقمندان به ثبت و فروش آثار و تولیدات هنری، علمی، فنی و مهندسی،  مشخصات محصول خود را همراه با عکس و قیمت مورد نظر به دفتر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه نیشابور جهت بررسی، داوری و تایید نهایی به آدرس ایمیل این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید  ارسال نموده و یا با شماره تلفن43305000  داخلی 201 تماس حاصل نمایند.