دانشگاه نیشابور درصدد می باشد جهت ساماندهی و کیفیت‌بخشی به ورودی دانشگاه طراحی سردر دانشگاه را به مسابقه گذارد. این مسابقه در یک مرحله برگزار می گردد و شرکت کنندگان پس از ثبت نام، بنابر مدارک ارائه شده از سوی برگزارکننده در زمان مقرر طرح خود را در قالب مدارک خواسته شده به دبیرخانه ارسال نموده و پس از داوری، طرح برتر اعلام می گردد.

معیارهای ارزیابی طرحها: 1) خلاقیت و نوآوری در طراحی 2) اجرایی بودن طرح پیشنهادی 3) اصالت طرح (عدم شباهت با سردرهای دیگر) 4) بازتاب هویت علمی دانشگاه و هویت فرهنگی و تاریخی شهرستان نیشابور در طرح.

در داوری پروژه‌ها تمامیت طرحها مورد بررسی قرار خواهد گرفت و هر یک از معیار‌های بالا به تنهایی درنظر گرفته نمی­شود. علاوه بر این ضروری است در طراحی سردر به موارد زیر نیز توجه شود.

تفکیک مسیر ورودی سواره از پیاده؛ دسترسی به پارکینگ و توزیع مناسب حرکتی پارکینگ؛ استقرار اتاقک های نگهبانی با زیربنای کافی برای هر یک از ورودی‌ها؛ ایجاد پیش فضای ورودی برای وسایل نقلیه؛ ایجاد دید کافی برای وسایل نقلیه هنگام ورود و خروج از دانشگاه؛ طرح به گونه‌ای باشد که مراجعین از مقابل اتاق نگهبانی عبور کرده، و نگهبانان دید کافی نسبت به فضای عبور و مرور را داشته باشند؛ در طراحی سردر بایستی به اشیایی که قابلیت جابه‌جایی و تغییر ندارند از جمله درختان، پست‌های برق و… توجه گردد.

مدارک مورد نیاز جهت شرکت در مسابقه: ارائه ماکت طرح در مقیاس ۱۰۰ / ۱ (اختیاری)، توضیح پروژه حداکثر در یک صفحه آچهار (شامل مبانی طراحی و معیارهای مسابقه) مصالح و تکنولوژی های پیشنهادی، تصاویر سه بعدی، شرح طرح مایه (Concept) و ایده های کلی طرح، تصاویر سه بعدی، گزارش توضیح پروژه، اسناد تصویری با فرمت JPG، کلیه نقشه ها با فرمت DWG، گزارش توضیح پروژه با فرمت PDF و Word

هیأت داوران: پنج نفر از مسئولین دانشگاه نیشابور؛ جایزه مسابقه: 50 میلیون ریال به طراح برگزیده

تقویم مسابقه: آخرین مهلت ثبت نام(تمدید شد): 27 خرداد 1397، آخرین مهلت ارسال آثار: 16 تیر 1397، داوری و اعلام نتایج:20 تیر1397

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 43305265- 43305266 تماس بگیرید.

دبیرخانه: نیشابور، انتهای بلوار جانبازان، انتهای بلوار نظام الملک، پردیس دانشگاه نیشابور، دبیرخانه سازمان مرکزی

لطفاً جهت ثبت نام اطلاعات خود را بعه آدرس ایمیل این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید  ارسال بفرمایید.