پنجشنبه, ۰۲ شهریور ۱۳۹۶

دکتر هادی صالحی اصفهانی

دکتر هادی صالحی در سال 1351 پس از أخذ دیپلم ریاضی از دبیرستان خیام نیشابور، با احراز رتبه اول رشته ریاضی در کنکور سراسری، وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران شد. وی پس از فارغ التحصیلی در رشته مهندسی مکانیک با رتبه اول در سال 1356 برای ادامه تحصیل در دانشگاه برکلی کالیفرنیا عازم آمریکا شد و در سال 1363 به أخذ درجه دکترا در اقتصاد نائل آمد. از همان سال دکتر هادی صالحی به تحقیق و تدریس در رشته اقتصاد در دانشگاه ایلی نوی در اورباناشمپین پرداخت و هم­اکنون در سمت استاد اقتصاد در آن دانشگاه به کار مشغول است. در طی این دوره، وی به عنوان مشاور و محقق با بانک جهانی نیز همکاری داشته است. وی همچنین عضو شورای علمی سازمان پژوهش­های اقتصادی خاورمیانه، رئیس انجمن اقتصادانان خاورمیانه، مدیر مطالعات خاورمیانه در دانشگاه ایلی نوی و سردبیر مجله علمی می­باشد. پژوهش­های علمی وی در رشته­های توسعه و اقتصاد سیاسی تاکنون به چاپ 50 مقاله در نشریات علمی اقتصاد انجامیده است.

دکتر جواد صاحی اصفهانی

دکتر جواد صالحی در سال1346 پس از اخذ دیپلم ریاضی از دبیرستان خیام نیشابور، با احراز رتبه اول کنکور رشته فنی دانشگاه تهران و آزمون اعزام بانک مرکزی برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت. وی در سال1350به اخذ درجه لیسانس از دانشگاه لندن نائل آمد و در دانشگاه هاروارد به تحصیل در دوره دکترای اقتصاد پرداخت. پس از اخذ دکترا، در سال های1356 تا1363 در دانشگاه پنسیلوانیا به سمت استادیاراقتصاد مشغول به کار شد. در این میان در سال1359 به مدت یک سال در اداره بررسی های اقتصادی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به کار پرداخت. از سال1363 تا کنون دکتر جواد صالحی اصفهانی عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه پلی تکنیک ویرجینیا بوده است. وی در سال های 1374-1380 سمت ریاست دانشکده را دارا بوده و هم اکنون در سمت استاد اقتصاد به کار مشغول است. وی در سال تحصیلی 1371-1370 به عنوان استاد مدعو در دانشگاه اکسفورد انگلستان و در سال 1380به عنوان استاد افتخاری در موسسه عالی پژوهش در برنامه ریزی و توسعه به کار پرداخت. وی به عنوان مشاور و محقق با بانک جهانی و سازمان ملل نیز همکاری داشته است. وی همچنین عضو هیئت امنای سازمان پژوهش های اقتصادی خاورمیانه می باشد. پژوهش های علمی وی عمدتاً در رشته های توسعه، بازار نفت، اقتصاد جمعیت و کار است. وی تا کنون بیش از 30 مقاله در نشریات علمی اقتصاد به چاپ رسانده و مؤلف و ویراستار 3 کتاب بوده است که یکی از آن ها در سال2001 از سوی بخش کار و صنعت دانشگاه پرینستون به عنوان یکی از ده کتاب سال برگزیده شد.