مراسم افتتاحیه سالن همایش های پردیس دانشگاه، همچنین مجتمع فرهنگی رفاهی لوتوس در مورخ 14 آذرماه1396 با حضور نماینده محترم مردم کهن شهر تاریخی نیشابور در مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر گرمابی و فرماندار محترم شهرستان نیشابور جناب آقای مهندس شیبانی و همچنین ریاست محترم دانشگاه نیشابور برگزار گردید. این مراسم که باحضور جمع کثیری از مسئولین بلند پایه شهرستان در محل مجتمع فرهنگی رفاهی لوتوس دانشگاه نیشابور برگزار گردید با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. در ابتدای این برنامه دکتر حسن صادقی سمرجانی ریاست محترم دانشگاه نیشابور به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن خوش آمدگویی به میهمانان حاضر اشاره نمودند که لزوم ایجاد فضای فرهنگی رفاهی جهت تبادل اطلاعات علمی و فرهنگی یک نیاز مهم در فضاهای دانشگاهی ست و باید آن را جزو رئوس کارای مهم در دانشگاه قرار داد. ایشان در ادامه سخنان خود اشاره نمودند که مباحث تفریحی در کنار مباحث فرهنگی و علمی می تواتد در بالندگی قشر جوان و پویاتر نمودن آن ها نقش به سزایی داشته باشد. در ادامه ریاست محترم دانشگاه از تمامی دست اندرکاران ساخت و کلیه کارکنان دانشگاه قدر دانی نموده و این گونه حرکت های فرهنگی را مثمر ثمر دانسته و درباب نبود فضای ورزشی مناسب و همچنین نیمه تمام ماندن احداث مسجد دانشگاه نیز گزارش مختصری ارائه کردند.

در ادامه برنامه معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دکتر حسن باصفا به ایراد سخنرانی پرداختند. معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی در سخنان خود پیشاپیش روز 16 آذر، روز دانشجو را به همه به خصوص دانشجویان دانشگاه نیشابور تبریک گفتند و مباحثی را در راستای ایجاد فضاهای فرهنگی-رفاهی و تأمین فضایی امن برای دانشجویان جهت راه اندازی و بهره برداری از کانون ها و تشکل ها مطرح نمودند. و در پایان پس از پذیرایی، از ساختمان های در حال احداث در محل پردیس دانشگاه بازدید به عمل آورده شد.