همایش منطقه ای یاوران وقف علم و فناوری روز چهارشنبه یکم آذرماه به میزبانی دانشگاه نیشابور با حضور معاونت استاندار و فرماندار شهرستان نیشابور، ریاست اداره اوقاف استان خراسان رضوی، ریاست اداره اوقاف شهرستان نیشابور، روسای دانشگاه ها و ادارات سطح شهرستان برگزار شد.  در ابتدای جلسه حجت الاسلام حجت الاسلام نوائیان، ریاست محترم اداره اوقاف شهرستان نیشابور به ایراد سخنرانی پرداختند.

vaghf4

ایشان در سخنان خود به اهمیت وقف در جامعه امروزی به خصوص در زمینه علم و فناوری تأکید کردند. ایشان از وقف به عنوان مهمترین وسیله انتقال فرهنگ اصیل و ناب اسلامی یاد کردند. همچنین به اهمیت جایگاه علم در جامعه به عنوان نیاز اصلی امروزه اشاره کرده و افزودند: جوامع کنونی با رشد علم به شکوفایی و رشد می رسند. حجت الاسلام نوائیان برپایی دبیرخانه واقفین علم و فناوری را اقدامی نیک و خداپسندانه جهت بهره مندی از کمک های مادی و معنوی واقفین و خیرین برشمردند.  سپس آقای مهندس شیبانی ضمن عرض تبریک ماه ربیع الاول، هفته وقفو  هفته بسیج از برگزار کنندگان این همایش قدردانی نمودند.

vaghf3

ایشان وقف و علم را دو بال اصلی این همایش معرفی کردند که هر کدام این محور ها در کشور و در شهرستان از سابقه طولانی برخوردار هستند. ایشان در ادامه افزودند: وقف یک سنت ملی و دینی است که به مدد نیک اندیشی و آینده نگری واقفین محترم از گذشته تا کنون ادامه داشته و خواهد داشت و موجبات استحکام جامعه را در هر عصر و زمانی فراهم آورده است. در زمینه های مختلف علمی نیز در کشور و در شهرستان تاریخچه پر افتخاری داریم، از این رو در قالب این دو بال دبیرخانه دائمی وقف با توجه به توسعه پایدار ایجاد شده است که فرصت مناسبی برای پیشرفت در زمینه علم و فناوری را در اختیار ما قرار می دهد.  دکتر سخدری از طرف دبیرخانه وقف استان خراسان رضوی توسعه فناوری را در راستای از بین بردن چالش های موجود در مسیر دست یابی به توسعه پایدار به عنوان راه حل اصلی و کلیدی معرفی کرده و گفتند افزایش نرخ تکثیر کارآفرینان حوزه فناوری در این خصوص از اهمیت بالایی برخوردار است. ایشان از خیرین و واقفین به عنوان فرشتگان نجات دهنده فناوری یاد کردند و وقف در زمینه علم و فناوری را حرکتی مهم در جهت استقلال کشور برشمردند. حجت الاسلام والمسلمین ایزدی معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان خراسان رضوی نیز در سخنان خود به اهمیت موضوع وقف در زمینه علم و فناوری پرداختند و ابعاد گسترده وقف در جامعه را برشمردند.  در انتها ریاست دانشکده علوم پزشکی نیشابور، ریاست دانشگاه نیشابور، ریاست دانشگاه پیام نور و مرکز رشد و فناوری نیشابور به بیان دغدغه های خود در این زمینه پرداختند.

vaghf2

vaghf1