یکشنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۶

سرای دانشجویی دانشگاه روز چهارشنبه 22 شهریورماه طی مراسمی با حضور دکتر صادقی سمرجانی، ریاست دانشگاه؛ دکتر حقیقی، معاونت آموزشی و پژوهشی؛ دکتر باصفا، معاونت دانشجویی و فرهنگی؛ دکتر بوژمهرانی، رئیس دفتر ریاست و مدیر روابط عمومی و اموربین الملل؛ آقای مهرآبادی مدیر اداره حراست، کارکنان حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و چند تن از اصحاب رسانه برگزار شد.

در این مراسم نخست، دکتر صادقی ضمن قدردانی از تلاش های معاونت دانشجویی و فرهنگی از زحمات واحدهای دیگر دانشگاه به خصوص واحد امور عمومی و امور مالی قدردانی کردند. ایشان خاطر نشان کردند که با افتتاح این خوابگاه دانشجویی پاره‌ای از مشکلات اسکان برخی از دانشجویان دانشگاه نیشابور مرتفع می شود و شرایط کیفی بهتری برای سکونت و مطالعه فراهم خواهد شد.

در ادامه دکتر باصفا در خصوص استفاده از عبارت سرای دانشجویی به جای واژه خوابگاه تأکید کردند: تغییر این نام از خوابگاه به سرای دانشجویی با توجه به اینکه دانشجویان بیشتر وقت خود را در طول شبانه روز در این فضا به سر می برند بار منفی و کسل کننده ای که واژه خوابگاه ایجاد می کند را کاهش می دهد. ایشان همچنین به ظرفیت و امکانات سرای دانشجویی اشاره کرده و افزودند: سرای دانشجویی دختران دانشگاه با زیربنای 3000 مترمربع در3 طبقه بالغ بر 315 نفر ظرفیت دارد. سرای دانشجویی نشاط2 دارای 57 اتاق می باشد. اتاق های مختص دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد به صورت 4 نفره و اتاق های دانشجویان مقطع کارشناسی به صورت 6 نفره با امکانات کامل تجهیز شده اند. این خوابگاه از مهرماه سال جاری پذیرای دانشجویان دختر دانشگاه نیشابور خواهد بود.

گفتنی است سرای دانشجویی نشاط1 در داخل محیط دانشگاه قرار دارد و با متراژ 1890 مترمربع در 3 طبقه با ظرفیت 144 نفر پذیرای دانشجویان پسر دانشگاه نیشابور می باشد.