یکشنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۶

دکتر صادقی سمرجانی، ریاست دانشگاه نیشابور روز دو شنبه 20 شهریور ماه در نشستی مشترک با دکتر کیانی، ریاست دانشگاه هنر اصفهان پس از بررسی زمینه‌های همکاری مشترک اقدام به امضاء تفاهم‌نامه نمودند. در این نشست مشترک دکتر حقیقی، معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه نیشابور، دکتر بوژمهرانی، رئیس دفتر ریاست و مدیر روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه نیشابور و دکتر درویشی نماینده تحصیلات تکمیلی دانشکده هنر دانشگاه نیشابور؛ دکتر ثقفی، معاونت پژوهشی دانشگاه هنر اصفهان؛ دکتر صالحی، معاونت آموزشی دانشگاه هنر اصفهان؛ دکتر نصر، مدیر برنامه و بودجه دانشگاه هنر اصفهان حضور داشتند.

در ابتدا دکتر کیانی ضمن عرض خیر مقدم به دکتر صادقی و هیأت همراه، به رویکرد دانشگاه هنر اصفهان برای برقراری ارتباط و افزایش تعاملات با دانشگاه های داخل و خارج کشور اشاره کردند. ایشان برگزاری چنین نشست هایی را در رشد و بالندگی علمی- پژوهشی و هنری هر دو دانشگاه موثر دانستند.

سپس دکتر صادقی، ضمن قدردانی از میزبانی دانشگاه هنر اصفهان از تلاش های دانشگاه نیشابور برای برقراری ارتباط با دانشگاه های خارج از کشور سخن گفتند. ایشان با اشاره به تاریخچه دانشگاه نیشابور به رویکرد این دانشگاه جهت راه اندازی رشته های نو.ین اشاره کردند. دکتر صادقی در ادامه سخنان خود از دانشکده هنر دانشگاه نیشابور به عنوان یکی از افتخارات شهرستان نیشابور یاد کردند و افزودند که دانشکده هنر دانشگاه نیشابور تنها متولی دانشگاهی و قطب هنری حائز اهمیتی در شرق کشور می باشد.

در ادامه دکتر صالحی ضمن ارائه گزارشی از شرایط آموزشی و رشته های موجود در دانشگاه هنر اصفهان، با توجه به پیشینه فرهنگی، تاریخی و اقتصادی نیشابور راه اندازی برخی رشته ها مانند صنایع دستی، فرش و سنگ های قیمتی را در دانشکده هنر دانشگاه نیشابور پیشنهاد کردند.

حاضران در جلسه دیدگاه های خود را در رابطه با نحوه تعاملات و زمینه های مختلف همکاری های دوجانبه مطرح کردند و در نهایت تفاهم نامه همکاری میان دو دانشگاه منعقد شد. این تفاهم نامه در 4 بند و 14 ماده به امضاء طرفین رسید. تبادل اعضاء هیأت علمی، استادان و محققان؛ برگزاری نمایشگاه های هنری، علمی و تحقیقاتی مشترک؛ انجام پروژه های پژوهشی مشترک؛ بازدید دانشجویان و استادان؛ افزایش تعاملات بین المللی با دانشگاه های خارج از کشور؛ شرکت در همایش ها، نمایشگاه ها و جشنواره های هنری؛ راه اندازی نشریات علمی- پژوهشی؛ معماری و طراحی بناهای دانشگاه نیشابور از جمله مواردی است که در این تفاهم نامه قید شده است.

در انتها از دانشکده های مختلف دانشگاه هنر اصفهان بازدید به عمل آمد.