سه شنبه, ۲۵ مهر ۱۳۹۶

برنامه احیای اولین شب قدر با حضور حداکثری دانشجویان و مسئولین و کارکنان و مهمانان ارگان های شهرستان نیشابور در دانشکده هنر دانشگاه نیشابور برگزار شد. این برنامه به همت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی، دفتر نهاد مقام معظم رهبری و ناحیه مقاومت بسیج شهرستان برگزار گردید و متعاقباً در روزهای آتی (۲۵و۲۷ خرداد ماه ساعت۲۲) نیز برگزار خواهد شد.این برنامه با قرائت سوره های دخان و مومنون قرآن آغاز شد. در ادامه جناب آقای دکتر حسن صادقی سمرجانی سرپرست محترم دانشگاه به ایراد سخنرانی پیرامون امامت، خلافت و شهادت حضرت امیرالمومنین پرداختند. پس از سخنرانی ریاست دانشگاه، برنامه مذکور با قرائت مناجات حضرت امیر (ع) و مراسم "قرآن به سر گرفتن" ادامه پیدا کرد و در انتها دعای پر فیض "جوشن کبیر" قرائت شد. زمان برگزاری برنامه از ساعت 22 الی 2 بامداد به طول انجامید.