جمعه, ۰۲ تیر ۱۳۹۶

مراسم ضیافت افطار دانشگاه نیشابور، روز دوشنبه مورخ 22/03/1396 در محل اردوگاه فرهنگی تفریحی شهید هاشمی نژاد باغرود با حضور اعضای هیئت علمی، کارکنان و خانواده ایشان در جهت بهره مندی از این ماه پر برکت و ایجاد همدلی در بین آنان، به همت معاونت فرهنگی برگزار گردید.
در این مراسم سرپرست محترم دانشگاه نیشابور جناب آقای دکتر حسن صادقی سمرجانی و معاونت محترم اداری و مالی جناب آقای دکتر رشیدلمیر و همچنین نماینده محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه حجة الاسلام و المسلمین حاج آقا قربانی نیز شرکت نمودند. این برنامه که با همت معاونت محترم فرهنگی دانشجویی برگزار گردید موجب شد تا در این ماه پر برکت خانواده های محترم دانشگاه نیشابور به شکل یک نهاد یک دست و منسجم در کنار همدیگر ساعاتی را سپری نمایند. سرپرست محترم دانشگاه و معاونت محترم اداری و مالی، ضمن شرکت در این مراسم و آرزوی قبولی طاعات و عبادات خانواده محترم دانشگاه نیشابور، هدف از برگزاری چنین مراسم هایی را آشنایی بیشتر خانواده ی همکاران با یکدیگر و ایجاد جو صمیمی و یک دلی عنوان کردند و برای تک تک اعضای این خانواده بزرگ علمی و فرهنگی اعم از اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان؛ آرزوی شادکامی و سلامت نمودند.