دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم به همراه هیاتی از مدیران حوزه  پژوهش و فناوری وزارت علوم ظهر امروز ، چهارشنبه 23 مهرماه 99 با هدف بازدید از پتانسیل های علمی پژوهشی دانشگاه نیشابور به این شهر سفر کردند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، درابتدای این بازدید ریاست محترم دانشگاه نیشابور جناب آقای دکتر صادقی سمرجانی ضمن خوشامد گویی به ایشان گزارش مختصری از تاریخچه تاسیس این دانشگاه، افتخارات، فعالیتها و دستاورد های  مختلف علمی پژوهشی این  دانشگاه را  ارائه کردند. دکتر رحیمی در این نشست بر استفاده از توان علمی دانشگاه  در کمک به دستگاه های اجرایی برای رفع چالش های ملی، تقویت پارک های علم و فناوری ، مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان، آینده نگری در تحقیقات علمی، نیاز سنجی پژوهشی و پرهیز از موازی کاری علمی  تاکید ورزیدند. در این سفر دکتر رضا نقی زاده، مشاور معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر محمد سعید سیف مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم  ایشان را همراهی می نمودند. برگزاری نشست با مسئولان دانشگاه نیشابور، بازدید از مرکز رشد و آزمایشگاه های پژوهشی، رصد خانه، پارک علم و فناوری و افلاک نمای شهرستان نیشابور از جمله برنامه های معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم و هیات همراه وی در این سفر بود. لازم به ذکر است  همزمان با بازدید دکتر رحیمی وبینار ملی « نقد و نظریه ادبی » به میزبانی دانشگاه نیشابور در حال برگزاری بود که معاون محترم وزیر با شرکت در این همایش از دست اندرکاران برگزاری آن تشکر و قدردانی نمودند.