به گزارش روابط عمومی دانشگاه نیشابور، متن پیام جناب آقای دکتر صادقی سمرجانی، رئیس محترم دانشگاه نیشابور، به مناسبت روز جهانی قدس چنین است:

روز قدس روز خروش امت های مسلمان جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی است، که به ابتکار رهبر بزرگ انقلاب امام خمینی (ره)، بنیان گذاشته شده است. این روز نور امیدی در دل مستضعفان جهان روشن کرده است و باعث شده همه مردم جهان بدانند قدس و مسلمانان با یکدیگر پیوندی جدایی ناپذیر دارند.

همزمان با این روز، همه ساله مردم ایران اسلامی در سرتاسر کشور، به مانند سایر مسلمانان جهان، با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، حمایت خود از برادران و خواهران فلسطینی خویش را اعلام می کنند. این راهپیماییها، هر سال لرزه بر پیکر اشغالگران صهیونسیتی و همدستان ستمکارشان می اندازد.

با وجود اینکه امسال به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کورونا، بنا بر تصمیمات اتخاذ شده مراسم این روز بزرگ به سبک هر سال اجرا نخواهد شد، اما بدون شک ذره ای از خواسته به حق مسلمانان جهان در لزوم آزادی قدس شریف نمی کاهد. ما دانشگاهیان دانشگاه نیشابور نیز، مانند همه مسلمانان جهان، و به مانند هر سال اعلام هم دلی با مستضعفان دنیا می نماییم و فریاد می زنیم تا آزادی قدس شریف از پای نمی ایستیم.

اینجانب، ضمن بزرگداشت روز جهانی قدس، و با آرزوي قبولي طاعات و عبادات اين ماه پرفيض الهی، از مردم با ایمان شهرستان و دانشگاهیان عزیز می خواهم در این روز بزرگ به مانند هر سال به بیانات رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی گوش فرا دهیم و در طول سال در راستای آن و به منظور آزادی قدس شریف قدم برداریم.