در راستای ارج نهادن به خدمات ارزنده کارکنان انتظامات و حفاظت فیزیکی دانشگاه نیشابور، طی مراسمی از این عزیزان تقدیر گردید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه نیشابور، در جلسه ای که با حضور ریاست محترم دانشگاه نیشابور جناب آقای دکتر صادقی سمرجانی، معاون آموزشی و پژوهشی، مدیران محترم اداره حراست، امور اداری، امورمالی و پرسنل خدوم  انتظامات  دانشگاه  برگزار شد، دکتر صادقی سمرجانی از زحمات و تلاشهای بی شائبه و شبانه روزی ایشان تشکر نموده و فرمودند: دانشگاه دارای اهمیت و منزلت بالایی است و پاسداری و حراست از این محیط مقدس وظیفه دشواری است که به همکاران سختکوش اداره حراست و انتظامات واگذار شده است. امیدوارم با یاری خداوند و وحدت و همدلی بتوانیم محیطی امن را برای استادان، کارکنان و دانشجویان در تمامی زمینه‌ها ایجاد کنیم ایشان همچنین خاطرنشان کردند: همواره آرامش موجود در دانشگاه مرهون تلاش و زحمات واحد حراست و انتظامات است. در ادامه جلسه کارکنان حوزه انتظامات دانشگاه به بیان برخی از دیدگاه‌ها، درخواست‌ها و مشکلات دانشگاه در حوزه حفاظت فیزیکی پرداختند. در پایان دکتر صادقی با اهداء لوح تقدیر و هدیه از تلاش های کارکنان انتظامات تقدیر کردند.