همایش مجازی بزرگداشت خیام نیشابوری توسط دانشگاه دولتی نیشابور برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه نیشابور روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه از ساعت ۲۱ الی ۲۳ به همت واحد فناوری اطلاعات ارتباط تصویری با اساتید و خیام شناسان از جمله سخنران ساکن در کشور آمریکا، جناب آقای دکتر مجدالدین کیوانی استاد دانشگاه خوارزمی و سردبیر نشریه میراث مکتوب با مقاله «ملاحظاتی گذرا درباره حضور خیام در غرب»، دکتر مجید میرزا وزیری استاد دانشگاه مشهد با مقاله «آرایه های ادبی و مفاهیم ریاضی»، دکترمحمد باقری از پژوهشکده تاریخ علم تهران با مقاله «آشنایی با خیام ریاضیدان» و دکتر حسن صادقی سمرجانی رئیس دانشگاه نیشابور با مقاله «خیام در مقام اعتراض به سیاست‌های خرد ستیز عصر سلجوقی» برقرار شد. این رویداد مجازی همزمان از طریق پایگاه اینترنتی دانشگاه به نشانی live.neyshabur.ac.ir  و نیز سامانه آپارات پخش شد. شایان ذکر است در این همایش 214 نفر بصورت برخط شرکت نمودند.