نشست خبری ریاست محترم دانشگاه نیشابور جناب آقای دکتر حسن صادقی سمرجانی به منظور ایجاد ارتباط و تعامل سازنده با اصحاب رسانه و خبرنگاران محترم سطح شهرستان با محوریت ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه نیشابوردر طی دو سال گذشته، تبیین برنامه ها و پیشرفت های دانشگاه و طرح چالشهای پیش رو برگزار شد.در این نشست رییس حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل،جناب آقای دکتر مهرانی راد، مدیر فرهنگی جناب آقای دکتر صادقی، مدیر پژوهشی جناب آقای دکتر عمارتی مقدم و مدیر طرح و برنامه دانشگاه جناب آقای مهندس میر بلوک حضور داشتند. در ابتدای این نشست جناب آقای دکتر صادقی سمرجانی ضمن عرض تسلیت و تعزیت به مناسبت ایام شهادت سید و سالار شهیدان، امام حسین ع و قدردانی از اصحاب رسانه و اهل قلم در انعکاس اخباردانشگاه بر ادامه روند این همکاری تاکید کردند. سپس گزارشی اجمالی از عملکرد دانشگاه در بخشهای مختلف آموزشی، پژوهشی، عمرانی و نیز موفقیتهای متعدد اعضای هیات علمی و دانشجویان این دانشگاه  در عرصه های ملی و بین المللی ارائه نمودند. در این نشست ، دکتر صادقی سمرجانی به همراه مدیران دیگر بخشهای دانشگاه، درخصوص اعتبارات و بودجه دانشگاه طی سال جاری و سالهای گذشته، طرحهای عمرانی، فعالیتهای پژوهشی، افزایش رشته های آموزشی، فعالیتهای حوزه فرهنگی و روابط بین الملل به تفصیل پاسخگوی سوالات خبرنگاران و نمایندگان محترم نشریات سطح شهرستان بودند. در پایان با تقدیم هدایا اززحمات و همکاری ایشان تقدیر وتشکر به عمل آمد.