آیین احداث مرکز آزمایشگاهی دانشگاه نیشابور به همت نیکوکار محترم جناب آقای میثم بحرودی در محوطه پردیس این دانشگاه انجام شد. در این مراسم ریاست محترم دانشگاه نیشابور جناب آقای دکتر صادقی سمرجانی ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان و تشکر از حضور معاونین، مدیران و اساتید دانشگاه نیشابور و همچنین مسئولین شهرستان به اهمیت  توسعه کمی و ارتقا کیفیت خدمات دانشگاهی و نقش خیرین ارجمند در پیشبرد این هدف مهم اشاره نمودند. ایشان در ادامه سخنان خود، حضور پررنگ و تعامل سازنده و نزدیک خیرین را در دانشگاه نیشابور از افتخارات این دانشگاه ذکر نمودند و ضمن قدردانی از جناب آقای مهندس میثم بحرودی برای این خیر نیک اندیش آرزوی توفیق روزافزون کردند. در ادامه این مراسم حجت الاسلام قربانی نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیشابور طی سخنانی ابراز امیدواری نمودند که خیر و برکت و پاداش این امر خداپسندانه نصیب مرحوم حاج محمود بحرودی و جامعه علمی و دانشگاهی و در نهایت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گردد.