مراسم بزرگداشت روز ملی عطار نیشابوری با پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حضور دکتر جوادی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سخنرانی جناب آقای دکتر مروارید مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی،و خیر مقدم جناب آقای شیبانی فرماندار محترم شهرستان نیشابور در سالن همایش های دانشگاه نیشابورآغاز گردید. در این مراسم که جمعی از شاعران برجسته ایران و کشور افغانستان، نمایندگان محترم شهرستان نیشابور در مجلس شورای اسلامی و همچنین مسئولان عالی رتبه شهرستان حضور داشتند، عطارشناسان و محققان علم و ادب و عرفان، همچون دکتر علی اشرف صادقی عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی، جناب آقای دکتر محمد حسین ساکت نویسنده و حقوقدان برجسته کشور، جناب آقای دکتر اشرف زاده استاد دانشگاه و عطار شناس، به ایراد سخنرانی پرداختند. این مراسم  با همکاری دانشگاه نیشابور و در محل سالن همایشهای این دانشگاه برگزار گردید.