شب شعر با عنوان 'قاف تا قاف' از نیشابور عطار تا بلخ مولانا، برنامه مشترک شاعران ایران و افغانستان شیخ فریدالدین در در تاریخ شنبه 24فروردین در دانشگاه نیشابور برگزار شد.در این مراسم که جمعی از شاعران برجسته ایران و افغانستان و همچنین مسئولین عالی رتبه شهرستان حضور داشتند، جناب آقای دکتر حسن صادقی سمرجانی رئیس دانشگاه نیشابور به ایراد سخنرانی پرداختند ایشان در سخنان خود به اهمیت شعر عطار در همه قرون و اعصار اشاره کردند و افزودند: شعر عطار آینه تمام نمای زمان خویش است و عنصر اصلی شعر عطار دردی است که بر تن جامعه خود احساس می کند.عطار چنانکه در گوشه داروخانه اش به درد جسم می پرداخت به درد روح انسان نیز توجه داشت که باعث شد آثار جهانی خلق کند.در این مراسم ریاست محترم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جناب آقای غلامحسین علیپور نیز ضمن سخنانی به پیوندهای عمیق دو کشور ایران و افغانستان در حوزه های تاریخی، فرهنگی و زبانی در راستای سیاست بنیادین توسعه و تقویت دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی تاکید نمودند. دبیر ستاد برگزاری روز ملی عطار اظهار داشت: شیخ فریدالدین عطار نیشابوری و مولانا جلال ‌الدین محمد بلخی را می توان از نظر ارتباط معنوی و معرفتی و با توجه به دیدار تاریخی که در نیشابور داشته اند، دو نماد بارز این پیوند و اشتراک فرهنگی در نیشابور و بلخ به نمایندگی از دو کشور ایران و افغانستان دانست. در حاشیه این مراسم نمایشگاه گروهی عکس بهارانه با موضوع آزاد و اجتماعی با رویکرد اندیشه ها و افکار شیخ فریدالدین عطار نیشابوری در نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور گشایش یافت.

attr98