سخنرانی جناب آقای دکتر رحيم پور ازغدي با موضوع تبیین گام دوم انقلاب اسلامی با محوریت سبک زندگی و آسیب های اجتماعی در روز  شنبه مورخه 98/1/24 در محل سالن همایشهای دانشگاه نیشابور برگزار شد. مراسم با قرائت قرآن توسط قاری محترم جناب آقای موسسی آغاز گردید و سپس كليپی با عنوان ستاره های بی نشان  تهیه شده توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی به نمایش در آمد. در ادامه جناب آقای دکتر صادقی سمرجانی ریاست دانشگاه نیشابور ضمن خوشامد گویی به میهمان محترم و تقدیر و تشکر از تشریف فرمایی ایشان، ابراز امیدواری نمودند که این سلسله سخنرانی ها گام موثری در جهت تعالی فرهنگی جوانان و دانشگاهیان این مرز و بوم باشد. سپس جناب آقای دکتر رحیم پور ازغدی، ضمن گذری اجمالی به تاریخ اسلام، قیام عاشورا، نظام حقوق بشر جهانی و قیام حضرت مهدی (ع) و همچنین بیان بخشهايي از فرمایشات امام خمینی و مقام معظم رهبری به پنج معیار قرآنی در جهت تبیین گام دوم انقلاب در تمدن دینی اشاره نمودند.