در تاریخ 12 دی ماه 1397 بازدیدی از مجموعه پارک  علم و فناوری خراسان توسط تعدادی از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه نیشابور به همت گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه نیشابور انجام پذیرفت. در ابتدا، در جلسه خیر مقدم آقای مهندس شریعتی به ایراد مقدمه­ای در خصوص پارک علم و فناوری خراسان رضوی، همکاران و عملکرد آن از ابتدا تا کنون پرداخته و سپس امکانات و امتیازاتی را که پارک می­تواند در اختیار متقاضیان از هر صنف و گروه قرار دهد، را تبیین نمودند.

در ادامه توسط بازدید کنندگان از چند مجموعه فنی و تحقیقاتی برتر این مجموعه چون مرکز تحقیقات پایلوت سرامیک و مجموعه آزمایشگاه­های مواد و متالورژی، شرکت مبین پویش صنعت پارس تولید کننده آنالیزورهای اکسیژن و کاوش صنعت طوس بازدید به عمل آمد. در این بازدید علاوه بر آشنایی بازدید کنندگان با فعالیت این شرکت­ها از نزدیک از تجربیات آنها در جهت ایجاد شرکت­های مشابه و نحوه راه اندازی و همچنین مسائل و مشکلات پیشرو آنها بهره برده شد.