نشست هم اندیشی مسئولین فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سطح شهرستان و اعضای کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه مبارک فجر به میزبانی و مسئولیت دانشگاه نیشابور 25 دی ماه برگزار شد.

در این نشست که با تلاوت ایاتی از کلام الله مجید آغاز شد جناب آقای دکتر صادقی مدیر محترم فرهنگی دانشگاه نیشابور ضمن خیرمقد و خوش آمد گویی از ضرورت بزرگداشت چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی سخن گفته و از اعضای محترم خواستند ضمن پیش بینی برنامه های جامع و مثمر ثمر در ایام لله دهه فجر، از دانشجویان علاقمند به برگزاری مراسمات مختلف دانشجویی تا حد امکان از منظر مالی و امکاناتی حمایت همه جانبه داشته باشند.

پس از ایشان آقای محمدآبادی نماینده ستاد مرکزی شهرستان و سازمان تبلیغات اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخته و آمارهای پیشرفت بسیار مفیدی در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی در شهرستان نیشابور پس از پیروزی انقلاب اسلامی عنوان نمودند.

در ادامه مسئولین فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به نوبت به توضیح و ارائه برنامه های پیش بینی شده ی قابل اجرا در ایام الله دهه مبارک فجر پرداختند.