در مورخ 14 دی ماه 1397 جناب آقای دکتر حسن صادقی سمرجانی ریاست محترم دانشگاه نیشابور به عنوان سخنران قبل از خطبه های نماز جمعه در محل مصلّی مسجد جامع نیشابور به ایراد سخنرانی پرداختند.  ایشان در سخنان خود به مقایسه روند توسعه آموزشی عالی پیش از انقلاب و پس از آن پرداخته و فرمودند که قبل از انقلاب تنها300 مرکز آموزش عالی در کشور داشتیم و در حال حاضر بالغ بر 2500 دانشگاه و مرکز آموزش عالی در ایران وجود دارد  که در حال  خدمت رسانی به حوزه علم، دانش و پژوهش می باشند. ایشان همچنین از دانشگاه به عنوان مرکز تجمیع اندیشه ها و افکار ناب نخبگان یاد نمودند و ادامه دادند چنین مکان­هایی است که نخبگان علمی و سرآمدان پژوهشی کشور را گرد هم می آورد. ایشان اذعان داشتند شهرستان نیشابور دارای نام و آوازه ای بسیار خاص و پر سابقه در حوزه آموزش عالی است اما متاسفانه در دوره پیش از انقلاب کمتر مورد توجه قرار گرفته و در بسیاری موارد کاستی های فراوانی را به واسطه همین کم توجهی داشته است که به یمن پیروزی  انقلاب شکوهمند اسلامی در حال حاضر جهاد گران علم و دانش در حال جبران این کم توجهی و سهل انگاری هستند و دانشگاه نیشابور  چشم انداز بسیار گسترده و روشنی را پیش رو د ارد که تحقق آن  نیازمند فعالیت های بسیار نیز میباشد.. ایشان در پایان سخنان خود گزارش مختصری از  روند توسعه کمی و کیفی دانشگاه نیشابور در طی دو سال گذشته نیز  ارائه نمودند.