مراسم معارفه دانشجویان نو ورود روز پنج شنبه 12مهرماه با حضور حجت الا سلام والمسلمین قربانی، مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه؛ دکتر حقیقی، معاونت آموزشی و پژوهشی؛ دکتر باصفا، معاونت دانشجویی و فرهنگی؛ دکتر امامی نیشابوری، مدیریت آموزش و تحصیلات و تکمیلی دانشگاه و دانشجویان نو ورود در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در سالن همایش دانشگاه نیشابور برگزار شد.

دکتر حقیقی معاونت آموزشی و پژوهشی  به نمایندگی از ریاست محترم دانشگاه نیشابور ضمن خیرمقدم به دانشجویان نو ورود و آرزوی موفقیت برای ایشان ابراز امیدواری کردند که دوران دانشجویی سال هایی پراز امید به آینده و تلاش در جهت تکوین شخصیت و منش علمی و روحی ایشان باشد. ایشان افزودند: موفقیت چشمگیر دانش آموختگان دانشگاه نیشابور در آزمون های سراسری مقطع کارشناسی ارشد قابل تقدیر است که این امر نشان دهنده بالا بودن سطح کیفیت فضای آموزشی این دانشگاه است. سپس حجت الاسلام و المسلمین قربانی، مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، در سخنان خود دانشجویان را به رعایت چند نکته جهت استفاده مناسب از فرصت های موجود در دانشگاه دعوت نمودند. مواردی از قبیل: برنامه ریزی هدفمند با تکیه بر تلاش شخصی و توکل بر خداوند متعال، دقت در انتخاب دوستان و همراهان که در انگیزه، تلاش و موفقیت نهایی فرد مؤثر است. در پایان ایشان یادآور شدند که مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری به تحصیل و تذهیب و ورزش بپردازید و در راه تعالی کشور و سعادت انسانی گام بردارید .سپس دکتر امامی ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی در دانشگاه نیشابور برای دانشجویان آرزوی موفقیت کردند. ایشان در ادامه سخنان خود به طور خلاصه به تشریح مسائل آموزشی اشاره کردند. پخش کلیپ فرایند برگزاری اولین دوره المپیاد چکاد (المیپاد فرهنگی، ورزشی، هنری دانشگاه نیشابور)،گزیده فعایتهای فرهنگی اجتماعی و اردوهای جهادی از دیگر برنامه های این مراسم بود. در پایان مراسم نوبت صبح، رؤسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی معرفی شدند و از حاضران، پذیرایی به عمل آمد. برنامه معارفه دانشجویان، در نوبت بعد از ظهر و پس از نماز و ناهار، با اردوی نیشابور گردی همراه بود. این اردو با بازدید از محوطه باستانی شادیاخ، آرامگاه مشاهیر نیشابور (خیام، عطار و کمال الملک) ادامه یافت که در این اردو، راهنمای گردشگری به ارائه توضیحات لازم پرداختند.