همزمان با نخستین روز سال تحصیلی 1397-98، سرکار خانم چنارانی نماینده محترم مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه نیشابور بازدید کردند.در این بازدید، ابتدا جناب آقای دکتر حسن صادقی سمرجانی، ریاست دانشگاه، گزارش جامعی از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و عمرانی دانشگاه در یک سال اخیر ارائه دادند. ایشان به  ارتقا جایگاه علمی دانشگاه نیشابور در سال 1397 اشاره کردند، و افزودند که دانشگاه نیشابور در زمینه دیپلماسی علمی و همکاریهای علمی بین المللی رشد چشمگیری داشته است. ایشان با توجه به مشکلات اقتصادی اخیر، عنوان کردند  که ادامه روند توسعه دانشگاه جز با همکاری، اتحاد مسئولین و پشتیبانی همه جانبه نمایندگان محترم شهرستان میسر نخواهد بود. در این نشست نیز سرکار خانم چنارانی برای رسیدن به آینده مطلوب و رشد و توسعه همه جانبه دانشگاه نیشابور ابراز امیدواری نمودند. در انتها  خانم چنارانی و هیات همراه از پروژه های عمرانی آمفی تاتر، مسجد، مجتمع فرهنگی لوتوس، کتابخانه و دانشکده ها بازدید به عمل آوردند.