به گزارش روابط عمومی دانشگاه نیشابور، جناب آقای جعفر نجیبی استاد برجسته مجسمه سازی، سردیس "زاون قوكاسيان" را به سفارش سازمان زیباسازی شهر اصفهان طراحی و اجرا کرد.

همزمان با سي و يكمين جشنواره بين المللي فيلم كودك و نوجوان سرديس "زاون قوكاسيان" در اصفهان رونمايي مي شود. این سرديس قوكاسيون، به دست استاد جعفر نجيبي عضو هیات علمی دانشگاه نیشابور و از هنرمندان مطرح عرصه مجسمه سازي، ساخته شده و در مراحل طراحي و توليد آن، ابعاد مختلف هنري و ظرافت هاي لازم براي توليد يك اثر نفيس لحاظ شده است. این سرديس در ۱.۵ برابر اندازه طبيعي ساخته شده است و قرار است همزمان با برگزاري جشنواره فيلم كودكان و نوجوانان در شهر اصفهان رونمايي و نصب شود.

مرحوم زاون قوكاسيان، كارگردان، فيلمساز و منتقد برجسته سينماي كشورمان در سال ۱۳۲۹در اصفهان متولد شده و از سال ۱۳۵۰ فعاليت هنري خود را با كارگرداني فيلم هاي هشت ميليمتري در سينماي آزاد آغاز كرد و مدتي سرپرست سينماي آزاد اصفهان بود. از فعاليت هاي اين هنرمند مي توان به انتشار قريب به ۲۴ جلد كتاب سينمايي ارزشمند با موضوع سينماگران بزرگ كشور و جهان اشاره كرد. فيلم هاي همه فرزندان من، فصلي ديگر، نقش خيال و خاج شويان از جمله آثار نمايشي اين هنرمند است.