به مناسبت هفته دولت و نکوداشت روز کارمند مراسمی با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونین، نماینده محترم نهاد مقام معظم رهبری و کارمندان ،مورخ 11/6/97 در محل سالن همایش دانشگاه نیشابوربرگزار گردید.

این مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط آقای مؤسسی و ادای احترام به سرود جمهوری اسلامی ایران آغازشد.

درابتدا جناب آقای دکتر صادقی سمرجانی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کارکنان و همکاران از روند مطلوب و رو به رشد و درحال توسعه مجموعه دانشگاه در جنبه های مختلف فیزیکی و ساختاری و بین المللی توضیحاتی دادند و ابراز امیدواری نمودند که با همکاری و تعامل سازنده کارکنان این روند ادامه داشته باشد.

سپس نماینده نهاد مقام معظم رهبری در بیاناتی ضمن تبریک  روز کارمند، کارو تلاش کارمندان و خدمت در راستای پیشرفت سازمان را نوعی عبادت خواندند وتعاون و حس مسئولیت پذیری و مؤدت بین کارمندان را از رموز موفقیت ساز مان برشمردند مراسم با تقدیر و پذیرایی از همکاران پایان پذیرفت.