پنجاه و هفتمین نشست شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه 9 کشور با حضور 20 نفر از مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه، روز چهارشنبه 13 تیر ماه به میزبانی دانشگاه نیشابور و در محل سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد. این نشست از ساعت 8 صبح با مراسم افتتاحیه آغاز شد و پس از آن نشست تخصصی و کارگاه آموزشی برگزار گردید.
در مراسم افتتاحیه آقای دکتر صادقی سمرجانی ریاست محترم دانشگاه، آقای دکتر رشید لمیر معاونت محترم اداری و مالی، حجت الاسلام قربانی مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه نیشابور، خانم دکتر عدمی ریاست محترم اداره فعالیت های فرهنگی، هنری و اجتماعی وزارت علوم، خانم دکتر میرکاظمی دبیر محترم شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه 9 کشور حضور داشتند.

7fed51d9 e277 43c7 93a2 884bc6a128cc

ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمدگویی به نماینده محترم وزارت علوم و مدیران محترم فرهنگی و اجتماعی، در سخنان خود، به بررسی تاریخی سیر تحول دانشگاه ها پرداخته و آسیب جدی در دانشگاه های نسل سوم را مغفول شدن از نقش اخلاق، دین و فرهنگ در دانشگاه ها دانستند و ضرورت کار در این حوزه را از این منظر تبیین نمودند.
مسئول محترم دفتر نهاد رهبری نیز در سخنان کوتاهی به بررسی دو روایت از معصومین پیرامون علم واقعی پرداختند و با استناد به یکی از این روایات، بهترین علم را علمی که منجر به اصلاح فرد دانست که این موضوع مرتبط با فعالیت مجموعه های فرهنگی دانشگاه ها می باشد.
در ادامه مراسم افتتاحیه، خانم دکتر میرکاظمی (دبیر شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه 9 کشور) نیز ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه نیشابور به جهت میزبانی شایسته و برگزاری این نشست، از ضرورت تشکیل نشست مدیران و اهداف دبیرخانه منطقه سخن گفتند.

در این نشست یک روزه کارگاه "مدیریت جذب مخاطب و مخاطب شناسی در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی" توسط جناب آقای دکتر استیلایی از اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار شد که با استقبال حاضران در نشست همراه شد. دیگر نشست تخصصی برگزار شده در این گردهمایی، بررسی وضعیت فضای مجازی در دانشگاه بود که توسط اعضا مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این نشست تخصصی، علاوه بر اینکه تجربیات مدیران در این زمینه به اشتراک گذاشته شد؛ نقاط قوت و ضعف فضای مجازی دانشگاه، فرصتها، چالش ها و تهدید های پیش رو و نمونه ای از توصیه های مدیریتی قابل توجه به استحضار شرکت کنندگان رسید.

92856348 2fa1 4905 8eab 5a499fb2ae16

در اختتامیه نشست، سرکار خانم دکتر میرکاظمی ضمن تشکر از معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیشابور به دلیل میزبانی و برگزاری شایسته این نشست به جمع بندی نتایج حاصل از این نشست یک روزه پرداخت و با اشاره به تجربیات ارائه شده در کارگاه و نشست تخصصی ابراز امیدواری کرد پیشنهاد های ارائه شده مستند شده و علاوه بر ارجاع به معاونت فرهنگی وزارت علوم، از طریق دبیرخانه منطقه 9 به اطلاع دانشگاه های عضو برسد.

69b3e036 4bc4 41fd ba90 15532b6bd727