دانشگاه نیشابور - حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر حسین عسگریان ابیانه و خیرین فعال در حوزه های فرهنگی- عمرانی شهرستان نیشابور در دانشگاه

در مورخ 19/3/1397 با حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر حسین عسگریان ابیانه و خیرین فعال در حوزه های فرهنگی- عمرانی شهرستان نیشابور مراسم کلنگ زنی کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه نیشابور برگزار گردید.

در این مراسم جناب آقای دکتر عسگریان ابیانه اظهار کردند: در حال حاضر در سطح آموزش عالی نزدیک به 2 میلیون متر مربع طرح های عمرانی در دست ساخت است که از این میزان حدود یک میلیون و صد متر مربع مربوط به بخش دولتی و بقیه از محل در آمدهای غیر دولتی، مشارکتهای مردمی و خیرین است.

وی با اشاره به اینکه درصد مشارکتهای خیرین در این بخش قبلا بسیار کمتر بود ولی در حال حاضر به 50درصد رسیده اظهار کرد: با توجه به استقبال خیرین ستاد جذب خیرین در آموزش عالی تشکیل شده و امسال شاهد افزایش نسبت مشارکتهای مردمی و خیرین در تکمیل طرحهای عمرانی، آموزشی، خوابگاهی دانشگاهها هستیم و دولت نیز درحوزه وزارت علوم هر بخشی را که توسط خیرین مورد حمایت قرار گیرد تا 50درصد کمک خواهد کرد.

وی تصریح کرد: حدود ۲ هزار طرح عمرانی با پیشرفت فیزیکی بالای 70درصد در دانشگاههای کشور داریم که برای تکمیل آن حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است و میزان بدهی دانشگاهها به پیمانکاران حدود چهار هزار میلیارد ریال است.

وی اظهار کرد: طبق استانداردهای وزارت علوم به ازای هر20دانشجو باید یک عضو هیات علمی داشته باشیم و در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی دانشگاههای کشور 31هزار نفر است و سالانه نیازمند استخدام حدود 2 هزار نفر در بخش هیات علمی هستیم.

این مراسم با بازدید از فضاهای عمرانی دانشگاه و ضیافت افطار به پایان رسید.