در این نشست که با حضور اعضای هیأت علمی، مسئولین و کارکنان دانشگاه برگزار گردید ابتدا معاونین دانشگاه جناب آقای دکتر بهزاد حقیقی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی و سپس جناب آقای دکتر امین رشیدلمیر معاونت محترم اداری و مالی و در پایان جناب آقای دکتر حسن باصفا معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی به ایراد سخنرانی پرداختند و گزارش فعالیت های حوزه مربوطه را در سال گذشته ارائه نمودند.

در ادامه برنامه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مهدی قربانی نماینده محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه درباره تحولات علمی و اجتماعی در دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند و در پایان جناب آقای دکتر حسن صادقی سمرجانی ریاست دانشگاه ضمن ارائه مباحث کلان در خصوص توسعه دانشگاه و چشم انداز پیش رو در سال آینده توضیحات جامعی را ارائه نمودند. ریاست دانشگاه نیشابورضمن تبریک سال نو اشاره داشتند که به لطف قوه الهی دانشگاه نیشابور در سال آتی گام های بزرگ و قابل توجهی را در سطح ملی خواهد برداشت. در این نشست ضیافت ناهار برگزار گردید و از کلیه اعضای هیأت علمی و کارکنان تقدیر به عمل آمد.