نشست علمی از ایروان تا نیشابور امروز سه شنبه 15 اسفند ماه در دانشگاه نیشابور برگزار شد. این نشست با همکاری مدیریت روابط بین الملل دانشگاه و اعضای هیات علمی گروههای زبان و ادبیات فارسی و زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه نیشابور برگزار گردید. همچنین در این رویداد پژوهشی که در سالن آمفی تئاتر دانشکده هنر دانشگاه برگزار شد اساتید و محققان ایرانشناس دانشگاه دولتی ایروان به ایراد سخنرانی پرداختند.
این نشست از ساعت 8 صبح با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید و با استقبال فراوان اساتید و دانشجویان علاقه مند به حوزه پژوهش در زمینه زبانشناسی ادامه یافت. در آغاز جناب آقای دکتر مهرانی از اهداف واحد بین الملل دانشگاه سخن به میان آوردند و مطالب ارزشمندی را در راستای افزایش تعاملات بین المللی با دانشگاه های سایر کشورها بیان نمودند.سپس سرکار خانم دکتر هاسمیک گرگوسیان استاد زباشناسی بخش ایرانشناسی دانشگاه ارمنستان درباره نسخ خطی شاهنامه موجود در موسسه نسخ خطی ایروان به ایراد سخنرانی پرداختند. پس از آن سرکار خانم دکتر فاطمه مجیدی عضو هیأت علمی دانشگاه نیشابور، و نیز آقای دکتر تونویان عضو هیات علمی دانشگاه ایروان سخنرانی نمودند. این برنامه با سخنرانی جناب آقای دکتر مجید جعفری سرای عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه نیشابور در روز نخست خاتمه یافت. شایان ذکر است ادامه این نشست فردا روز چهارشنبه 16 اسفند با حضور دیگر پژوهشگران ایرانی و ارمنی ادامه خواهد یافت.